Arbeidsmarkt Communicatie

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is dé manier om aandacht te vragen voor een boodschap, op te vallen, kennis over te dragen of mensen te enthousiasmeren voor je bedrijf als werkgever of voor specifieke functies binnen je bedrijf. Bewegende beelden spreken tot de verbeelding. Op social media worden filmpjes breed gedeeld en dit helpt met het bereiken van de juiste mensen. Een ideaal middel dus om je employer brand een flinke boost te geven.

 

VidéPro maakt diverse soorten films: bedrijfsvideo’s, films voor e-learning, korte, krachtige films voor social media en voor arbeidsmarktcommunicatie. De doelgroep die je wilt bereiken en de identiteit van je bedrijf zijn leidend hierbij. Voor kwalitatieve video’s van jouw bedrijf als werkgever ben je bij VidéPro aan het juiste adres.

VidéPro is a proud member
of the Employer Brander network

HET ANTWOORD OP JOUW ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIEVRAAG

 

Als Employer Brander geven we jou als werkgever een meer dan compleet antwoord op jouw arbeidsmarktcommunicatievraag. Pragmatisch, flexibel, professioneel en op freelance basis.

Je legt jouw vraag bij ons neer en wij regelen één voorstel met daarin alle aanbod van de beste specialisten uit ons collectief. Dat kan één specialist zijn of meerdere, afhankelijk van jouw vraag. Stuk voor stuk met expertise binnen arbeidsmarktcommunicatie; of je het nu over de fotograaf hebt of over de strateeg. Zoek jij hét antwoord? Employer Brander.