Bedrijfsvideo Triolight

Bedrijfsvideo Triolight

Bedrijfsfilms Hema

Bedrijfsfilms Hema

Bedrijfsfilm / Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsfilm geeft een korte en krachtige presentatie of indruk van een bedrijf. Dit is te gebruiken op bijvoorbeeld de website , YouTube maar ook in een (power point) presentatie. Bij een bedrijfsfilm gaan we uit van een aantal uur filmen en een aantal uur montage. Een bedrijfsreportage brengt een gebeurtenis van begin tot eind in beeld. Bijvoorbeeld de bouw van een schip van de tekentafel tot de tewaterlating. Meestal is dit een proces waar een aantal dagen/weken/maanden overheen gaat. Dit wordt gemonteerd als een documentaire. Het geeft de kijker een goed inzicht hoe een proces verloopt bij het bedrijf. De uiteindelijke duur van de film gaat in overleg. 

 

Wij zien een bedrijfsvideo echt als manier om uw bedrijf van alle kanten te belichten. U presenteert als het ware uw bedrijf aan uw doelgroep. Zo kunt u laten zien waar het bedrijf gevestigd is, welke mensen er werken en welke producten en/of diensten u bedrijf aanbiedt. Een bedrijfsfilm is erg belangrijk om vertrouwen te wekken en te laten zien waar u en uw bedrijf voor staan.

Bedrijfsfilms worden vaak gebruikt op evenementen, beurzen & congressen, maar ook in een PowerPoint presentatie of steeds vaker op een tablet als u voor het eerst met een partij zaken gaat doen. De lengte van de film hangt af van waar u de film gaan vertonen en aan welke doelgroep.

 

Bedrijfsvideo in Lelystad en daarbuiten

Wij maken uw bedrijfsvideo door heel Nederland en als het nodig is ook daarbuiten.