Theaterregistratie van Swing Like Bing

Theaterregistratie van Swing Like Bing

Theaterregistratie live show

Theaterregistratie live show

Theaterregistratie met dome camera's

Theaterregistratie met dome camera's

Theaterregistratie

Voor theaterproducties hebben wij diverse mogelijkheden om opnamen te maken. Denk hier aan een registratie voor DVD, Blu-ray of voor op internet zoals YouTube en/of Vimeo. Ook is het mogelijk om deze opnames voor promotie doeleinden te gebruiken. Voor theaters is dit ideaal, omdat de bezoekers lekker worden gemaakt voor een voorstelling.

 

Al diverse theaterregistraties mogen maken

VidéPro heeft al diverse theaterregistraties mogen maken, zoals bijvoorbeeld de kerstshow van de FKNR samen met zangeres Hind, maar ook de indrukwekkende Canadese theaterproductie „The Spirit sings”. Een registratie van een theatershow gebeurt meestal met een aantal bemande camera’s, zodat er goed ingespeeld kan worden op de gebeurtenissen op het podium (in- en uitzoomen zorgt ook voor dynamiek in de film). Daarnaast gebruiken we ook vaak vaste camera’s, die bijvoorbeeld gericht staan op de drummer. Dit soort beelden zijn erg interessant om in te monteren en de registratie zo afwisselend mogelijk te maken. Ook kunnen remote domes ingezet worden, deze vallen minder op dan een cameraman en kunnen op het podium geplaatst worden zonder dat mensen hier last van hebben. Deze remote domes worden op afstand bestuurd. Ook de inzet van een crane kan een meerwaarde hebben voor de registratie, maar dat is afhankelijk van de ruimte of dit mogelijk is. Vooraf zullen we de locatie bezoeken en kijken wat er wel of niet mogelijk is. 

 

Theaterregistraties als promotiefilm

We kunnen de registratie maken voor DVD, Blue-ray of voor YouTube en/of Vimeo. Er kan ook een leuke promotiefilm gemaakt worden van de registratie, die ingezet kan worden als teaser in de theaters of op social media om bezoekers te enthousiasmeren over de voorstelling.

 

FKNR Kers show

FKNR Kers show

Theater show

Theater show

Theaterregistratie The Spirit Sings

Theaterregistratie The Spirit Sings