Opnamen voor Phillips

Opnamen voor Phillips

TV-commercial

Bij het maken van een commercial is het belangrijk wat voor product of dienst uw klant wil presenteren en aan welke doelgroep. Is het serieus, stijlvol of moet er juist een komische noot in zitten. Na een uitgebreid gesprek gaan wij met u en/of uw klant een script uitwerken en kijken waar we de opnames gaan doen. Dit kan in een studio maar we kunnen ook op zoek naar een mooie locatie. Ook zaken als acteurs, figuranten en visagie kunnen wij regelen. 

 

De inzet van een TV-commercial is een effectief medium. Een commercial uitzenden op TV is een dure aangelegenheid en daarom moet het goed de boodschap overbrengen. Een TV-commercial duurt gemiddeld tussen de 15” en 30”. Als u een commercial wilt opnemen voor YouTube dan kan de commercial eventueel ook langer zijn. Het belangrijkste is dat de commercial boeiend genoeg is en blijft om uit te kijken.

 

VidéPro kijkt samen met u naar het script dat u in gedachten heeft en denkt uiteraard mee of de boodschap goed overgebracht kan worden. Daarbij is het van belang wat de insteek van de TV-commercial moet zijn: serieus of juist luchtig. We gaan uitgebreid met u brainstormen om te zorgen dat uw commercial een sterke boodschap heeft. Commercials kunnen op locatie, maar ook in een studio opgenomen worden. Wij kunnen scouting van locaties op ons nemen evenals acteurs voor de commercials en visagie.