De partners waar wij graag mee samen werken

SiteRadar Bouwplaatsbeveiliging

SiteRadar Bouwplaatsbeveiliging

SiteRadar tijdelijke bouwplaatsbeveiliging met radar en beveiligingscamera

Als u een (mobiel) beveiligingssysteem met beveiligingscamera wilt waarmee onder alle weersomstandigheden een gebied met een straal van ruim 350 meter (ca. 100.000 m²) beveiligd kan worden en volledig transparant is qua werking, melding, opvolging en monitoring van de hardware, is SiteRadar de oplossing.

De SiteRadar-unit is een bouwplaatsbeveiliging systeem met beveiligingscamera waarmee met behulp van 360° radardetectie en ondersteuning van camerabeelden iedere relevante beweging in een gebied wordt gedetecteerd. Zodra er een beweging in een “alarm-zone” en/of “alert-zone” wordt waargenomen, zal de camera op de betreffende zone inzoomen en een melding generen aan de eigen en/of externe beveiliging.

Indien de opvolging niet snel genoegd plaatsvindt, zal doormelding naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC) plaatsvinden. De te volgen workflow, tijden etc. kan per project met u worden bepaald.

 

SiteRadar Bouwplaatsbeveiliging

BTV

Naast verhuurder is BTV ook dé partij op het gebied van verkoop van licht-, geluids- en audiovisuele apparatuur. BTV verzorgt onder meer de volledige technische inrichting van theaters, discotheken, scholen en culturele centra. Maar ook voor een enkele microfoon, speaker of een plasmascherm bent u aan het juiste adres. BTV brengt altijd een onafhankelijk advies uit en indien gewenst, wordt vooraf de locatie bezocht. Naast het leveren van uw apparatuur is het mogelijk om ook de installatie door BTV te laten uitvoeren.

btv.nl

BTV

BTV

op klus voor BTV

op klus voor BTV

Glamour Vision

Glamour Vision

Bub Klein in actie

Bub Klein in actie

Glamour Vision

De fotostudio voor als jij je foto's "net even anders" wilt! Wij zijn gespecialiseerd in glamourfotografie, onze fotosessies zijn inclusief visagie en hairstyling. Dit is natuurlijk gebaseerd op de nieuwste trends en rekening houdend met jouw persoonlijke wensen! Glamour Vision is een van de grootste decorstudio's van Nederland.

glamourvision.nl

Web Dimensions

Web Dimensions implementeert en ontwikkelt technische functionaliteiten voor websites in opdracht van vormgevers, reclame- en communicatiebureaus. Tevens bieden wij een op maat gemaakte CMS of Open Source CMS aan, waarmee op eenvoudige wijze een website kan worden beheerd.

 

WebDimensions.nl

Web Dimensions

Web Dimensions

Web Dimensions

Web Dimensions